Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σε έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας γυναικών της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας γυναικών της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων, με τον προπονητή Δημήτρη Καλογήρου να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων φιλικών, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν οι νεαρές αθλήτριες αγωνιστικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Με δεδομένο ότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχουν αξιόμαχοι αντίπαλοι, η ΦΕΙ ταξίδεψε τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετώπισε στις 17-18 Σεπτεμβρίου τις ομάδες του ΒΑΟ και της ΧΑΝΘ, που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία του ισχυρού πρωταθλήματος της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, και στις 24-25 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στο τουρνουά του Μέγα Αλέξανδρου, όπου επικράτησε της οικοδεσπότριας ομάδας με 3-2 σετ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από τη ΧΑΝΘ.

Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, οι γυναίκες της ΦΕΙ θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αίαντα Ευόσμου, με παρουσία για χρόνια στην Α1 και μία φορά φιναλίστ στο κύπελλο Ελλάδας, η οποία έχει στις τάξεις της έξι διεθνείς με την εθνική κορασίδων αθλήτριες. Ο λόγος για τις Χριστινίδου, Γλυκίδου, Χατζηευστρατιάδου, Μυρίδου, Καλανταρίδου και Στράντζαλη.
Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στις 2 το μεσημέρι και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του βόλεϊ να δουν έναν αγώνα με τη συμμετοχή της κορυφαίας ομάδας στις αναπτυξιακές ηλικίες (πρωταθλήτρια παγκορασίδων τα δύο προηγούμενα χρόνια και κορασίδων την τελευταία χρονιά), καθώς και της ΦΕΙ, η οποία είναι η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου βόλεϊ της Ηπείρου σε εθνική κατηγορία.
Το παιχνίδι αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή της γιαννιώτικης ομάδας να τεστάρει και τις νεοαποκτηθείσες αθλήτριες, καθώς στα μέχρι τώρα φιλικά αγωνίστηκε με απουσίες. Ο λόγος για τη διαγώνια Έλενα Παπακωνσταντίνου από τη ΦΘΙΑ Λαμίας, την κεντρική Κωνσταντίνα Χατζηγιαννάκου με θητεία στον Ερμή Δράμας, τη λίμπερο Άννα Κυριατζή από τον Ερμή Δράμας, την Πέρσα Λακκιώτη από τον Ηρακλή Ιωαννίνων και την Πηνελόπη Ατματζίδου από την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου