Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μυστήριο η εξαφάνιση μουσικού από τη Θεσπρωτία


Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής ο 60χρονος δημοφιλής κλαρινίστας της παραδοσιακής μουσικής, Γιώργος Βρακάς, που αγνοείται από την 1η Δεκεμβρίου, από τον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, Εκείνο το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που του μίλησε από το συγγενικό του περιβάλλον. Όταν η αδελφή του τον αναζήτησε την επόμενη ημέρα, βρήκε το σπίτι κλειδωμένο αλλά τα κλειδιά του κρυμμένα στον ξυλόφουρνο της αυλής. Μέσα στο σπίτι, υπήρχε η ταυτότητα και τα βιβλιάρια καταθέσεων του και στο ψυγείο μαγειρεμένο φαγητό. Το αμάξι του ήταν ξεκλείδωτο και παρκαρισμένο στον κήπο. Έλειπαν τα δύο κινητά του τηλέφωνα, που όμως ήταν απενεργοποιημένα.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στις 3 Δεκεμβρίου άτομο με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο, εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή Φιλιατών. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, το οποίο δεν οδηγούσε ο ίδιος κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Γιώργος Βρακάς έχει ύψος 1.85 και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι ζιβάγκο, άσπρο παντελόνι (φόρμα) και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου