Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ)


Δυστυχώς με όλα αυτά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Κόνιτσας στο παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Α΄ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Έφηβων, το άθλημά μας πηγαίνει πολύ πίσω και όλοι μας καταλάβαμε τι σημαίνει κατεστημένο.
 Λυπηρά όσα συνέβησαν, αντίθετα με το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια χωρίς τρεις αθλητές του, και το πρωτάθλημα δεν διεξήχθη  επί ίσοις όροις δεδομένου ότι οι προσθαφαιρέσεις αυτές με την ανοχή της ΕΟΠΕ χρησιμοποιούνται με σκοπιμότητα κατά το δοκούν αλλά πάντως σε καμία περίπτωση προς όφελος του αθλήματος και της ψυχοσύνθεσης των μικρών μας αθλητών. 
Σε κάθε περίπτωση η διαιτησία δεν λειτούργησε προς όφελος του αθλήματος και για μια ακόμη φορά η ομάδα μας αντιμετώπισε το κακό της πρόσωπο. Το μαχαίρι όμως θα φθάσει στο κόκκαλο.  Δεν θα επιτρέψουμε όλοι εμείς σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ασελγεί στον περήφανο και ιστορικό σύλλογό μας. Θα μας βρουν απέναντί τους σε ότι άσχημο επιχειρήσουν στο μέλλον. 
Έτσι λοιπόν προάγουμε αθλητισμό, εξασφαλίζοντας στις επόμενες γενιές αθλητών τα εχέγγυα εκγύμνασης σώματος αλλά και πνεύματος εις το διηνεκές, και σε καμία περίπτωση με σκοπιμότητα.  
Κύριοι, εσείς που διαχειρίζεστε το βόλεϊ, να γνωρίζετε
ότι δεν είμαστε εύκολη τροφή για κανέναν. Το ηθικό μας είναι ψηλά και θα φροντίσουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας με κάθε νόμιμο τρόπο. Οι αξίες μας και οι εμπειρίες ζωής δεν μας επιτρέπει να το βάλουμε κάτω.

Εκ της Διοίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου