Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μειώνεται άμεσα ο ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%

Μειώνεται στο 13% ο ΦΠΑ στην εστίαση, ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς νωρίτερα στο διάγγελμά του. Η ρύθμιση θα εφαρμοστεί από 1η Αυγούστου και όπως τόνισε ο πρωθυπουργός θα φέρει υψηλότερα κέρδη.
 «Όχι μόνο αποτρέπουμε κάποια δυσάρεστα, αλλά επιβάλλουμε θετικές αλλαγές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι «αντίθετα από ό,τι ισχυρίζονται κάποιοι έχουμε πετύχει τους στόχους και έχουμε σημειώσει αληθινή πρόοδο». 
Ιδού τα κύρια σημεία της ομιλίας του:  
«Θα έρθουν καλύτερες μέρες, δεν θα μας εμποδίσουν φωνές γατζωμένες στο χθες» 
«Δε χαλαρώνουμε, την ανηφόρα θα την ανεβούμε και θα φτάσουμε μέχρι τέλος». 
«Κόψαμε τα παλαμάρια, το πλοίο έχει φύγει πια, πίσω δεν κάνουμε. Δύναμή μας ότι η Ελλάδα του αύριο χωρά όλους, ακόμα και τους αντιπάλους μας. Την κερδίζουμε τη μάχη και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Δεν πανηγυρίζουμε, δεν χαλαρώνουμε».

3 σχόλια:

  1. Ένα αφιέρωμα στην Ήπειρο από το δημοφιλές blog "τα αιρετικά"

    http://taairetika.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα αφιέρωμα στην Ήπειρο από το δημοφιλές blog "τα αιρετικά"

    http://taairetika.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν είχατε οικονομικά προβλήματα, τότε είναι καιρός να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin είναι το ποσό που θέλετε να δανειστείτε και η περίοδος πληρωμής που σας ταιριάζει και θα έχετε το δάνειο σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Μόλις επωφελήθηκα για έκτη φορά ένα δάνειο 700 χιλιάδων δολαρίων για περίοδο 180 μηνών με τη δυνατότητα πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης. Ο κ. Benjamin με βοηθάει με δάνειο. Κάντε επαφή μαζί του και θα δείτε ότι είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος με καλή καρδιά. Το email του είναι Lfdsloans@outlook.com και ο αριθμός τηλεφώνου του WhatApp είναι +1-989-394- 3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή