Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Τοποθέτηση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής


«Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής γι’ αυτό το τολμηρό βήμα που γίνεται. 
Θέλω να ευχαριστήσω το Γραμματέα, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτό το χρονικό διάστημα και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα που έρχεται.
Φίλες και φίλοι, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος θα παράγει ουσιαστικό πολιτικό λόγο και θα στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: Στην ισχυρή και ευέλικτη διοίκηση, 
στη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα της εποχής 
και στη θεματική δομή των περιφερειακών μας οργανώσεων. 
Ο σύγχρονος πολιτικός οργανισμός στόχο θα έχει να προσελκύσει καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά πολίτες. Αλλά, παράλληλα, να εμπνεύσει και όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, αποστασιοποιήθηκαν. 
Από σήμερα, ξεκινάμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, για να
δώσουμε μια πραγματική ώθηση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, ώστε να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Με βασικό, όμως, γνώμονα την Πατρίδα και κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο.
Θα δώσω σε σας μόνο μία υπόσχεση: Ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην ευθύνη που μου έχετε αναθέσει. Και να ξέρετε κάτι: ότι η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι ότι για μας όνειρο δεν είναι αυτό που δεν θα το πετύχουμε ποτέ. Για μας όνειρο είναι αυτό που δεν πετύχαμε ακόμη. 
Σας ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου