Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Σπίθας Ιωαννίνων


Οι σχέσεις και συμπεριφορές των κρατών Ελλάδας και Κύπρου αλληλεπιδρούν στην γεωπολιτική και στρατηγική εξέλιξη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επηρεάζει αμφίπλευρα ΑΟΖ και στρατηγικές εκμεταλλεύσεις. Το απεχθές σχέδιο ΑΝΑΝ αναχαιτίσθηκε από τον Εθνάρχη Παπαδόπουλο (προς το τέλος του βίντεο αποκαλύπτονται οι απεχθείς του όροι μεταξύ των άλλων η απαίτηση των Άγγλων να  διεκδικήσουν στην περιοχή της Κύπρου μέρος της ΑΟΖ.) Προσπάθεια πίεσης για αποδοχή των Κυπρίων κατέβαλαν και οι Ελληνικές ξενόδουλες κυβερνήσεις. 
Το ίδιο νομικό γραφείο της Αγγλίας που συνέταξε το σχέδιο ΑΝΑΝ συνέταξε και το Ελληνικό πρώτο μνημόνιο (απώλεια ασυλίας και Εθνικής κυριαρχίας).
Ο Κυπριακός λαός σύρεται να αποδεχτεί και αυτός το μνημόνιο από την Τρόϊκα λόγω δημοσιονομικών ελλειμμάτων που προέκυψαν από την κατοχή Ελληνικών ομολόγων.
Τυχόν τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει όπως και σε μας « απώλεια εθνικής κυριαρχίας» δηλαδή μετακύλιση της εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας στους δανειστές της αντί πινακίου φακής όπως ακριβώς με μας, εκποίηση
κρατικών περιουσιών στην ελάχιστη χρηματιστηριακή τιμή.
Παρόλο που σήμερα ζητάνε να διασφαλισθούν οι εκμεταλλεύσεις των πετρελαίων και υγραερίου.
Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Κύπρο το σκηνικό της υποταγής στήνεται μέσω των κομμάτων τους. 
Η αρχή της αποκάλυψις έγινε πέρυσι με το βιβλίο "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ"
Η τύχη τους εξαρτάτε από τις προεδρικές εκλογές οπου μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για ζύμωση του λαού, και όπως διαπιστώνουμε εκεί υπάρχουν πραγματικοί πατριώτες.
Ευελπιστούμε ο Κυπριακός λαός να φανεί σώφρων προκειμένου να συνεχίσει σαν έθνος και να συμπαρασύρει την αποσαρθρωμένη και ατιμασμένη Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου