Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Το συνέδριο να βγάλει 30άρη αρχηγό κι όχι τον Βενιζέλο


Ο γνωστός... ασυγκράτητος Θεόδωρος Πάγκαλος «κτύπησε» πάλι, αυτή τη φορά με συνέντευξη στην τηλεόραση του ALPHA, το βράδυ της Τετάρτης. Εθεσε ακόμη και ζήτημα ηγεσίας .
Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος είπε μεταξύ άλλων ότι απαιτείται ενδελεχής μελέτη του εκλογικού αποτελέσματος και κατόπιν εκλογή προέδρου από «συστατικό συνέδριο». Ενα συνέδριο το οποίο -όπως τόνισε- κάλλιστα θα μπορούσε να εκλέξει κάποιο νεότερο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ανέφερε συγκεκριμένα:
«Να βρούμε και ποιος πρόεδρος ταιριάζει με αυτό το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -κι εγώ είμαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου- να αποφασίσει ότι σε αυτή την εικόνα την καινούρια που ανακαλύψαμε, δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο, πρέπει να είναι ένας 30άρης. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚ».
Ο πρώην υπουργός επέκρινε επίσης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για ευνοιοκρατία, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που επέλεξε το κόμμα για να συμμετέχουν στην κυβέρνηση, καθώς -όπως είπε- είναι φίλοι του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη Θεσσαλονίκη.
Ασκώντας επί της ουσίας «εσωκομματική αντιπολίτευση» ... εφ' όλης της ύλης, ο κ. Πάγκαλος μέμφθηκε την επιλογή Βενιζέλου να μην συμμετάσχουν «κορυφαία» στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου