Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Φεύγει από την Ελλάδα η Διαμαντοπούλου;

Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα... η Άννα Διαμαντοπούλου...! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα φέρεται να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα από την Ελλάδα και να πάει στην... Αγγλία, όπου φοιτά ο γιος της...!!! Ξέχασε, φυσικά, πως επί υπουργίας της παιδιά Ελλήνων λιποθυμούσαν στις σχολικές αίθουσες λόγω... ασιτίας...!
Βλέπετε, σαν καλή υπουργός Παιδείας, έστειλε το βλαστάρι της στην αλλοδαπή, για να μην κόψει την θέση κάποιου Έλληνα φοιτητή... Σαν υπουργός Παιδείας, όμως, φρόντισε πριν φύγει από το υπουργείο Παιδείας, να υπογράψει (σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ) την εκπαίδευση ανέργων σε νέες τεχνολογίες, με ένα πρόγραμμα ύψους 22 εκατ. ευρώ, το οποίο φρόντισε μετ' επιτάσεως και πιέσεων στο τότε υπουργό κ. Κουτρουμάνη να ολοκληρωθεί από ΚΕΚ (παλιά καλή μέθοδος εξασφάλισης πολιτικής - κομματικής πελατείας), χωρίς ολοκλήρωση πιστοποίηση (μπάτε σκύλοι αλέστε), κόβοντας από την αγορά που "πεθαίνει" την δυνατότητα συμμετοχής στο συγκεκριμένο project.
Σαν υποψήφια, την προεκλογική περίοδο, επισκεπτόμενη την ορεινή Ξάνθη, όταν της "έμαθε" για ένα πρόστιμο της πολεοδομίας για παράνομη ανέγερση τζαμιού, απευθυνόμενη προς τους τουρκόφρονες τους είπε επί λέξη: "και γιατί δεν πήγατε να πιάσετε τον προϊστάμενο της πολεοδομίας από τον λαιμό;", προσφέροντας νέα πολιτικά ήθη και ουσιαστικά προτρέποντας παρανομούντες να βιαιοπραγήσουν κατά εκπροσώπου του Ελληνικού δημοσίου!!! Μετά από αυτά και άλλα τραγελαφικά με τα οποία διάνθησε την πολιτική της παρουσία (ιδιαίτερα στο υπουργείο Παιδείας ή φωτοτυπίας) η κυρία Διαμαντοπούλου σκέφτεται σοβαρά να μεταφερθεί στην... αλλοδαπή, για να μπορέσει να νιώσει... άνετα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου