Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εκβιάζει πάλι ο “ΛΑγΟΣ”


Ανοικτό άφησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να σωθεί ο τόπος με το να παίζουν κάποιοι το «κρυφτούλι».
«Εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι “ναρκοθετείται” η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.
Επίσης τάχθηκε εμμέσως υπέρ ενός … ανασχηματισμού για ένα νέο πιο μικρό, σφικτό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό και επιτέθηκε στη ΝΔ, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.
«Η ΝΔ ή πρέπει να μπει και να συμμετέχει ενεργά στη κυβέρνηση, ή να είναι απ΄ έξω και να “παίζει” την αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο όμως ταυτόχρονα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα γιατί δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι πράξεις για τη νέα συμφωνία και το PSI.
Με άλλα λόγια ο ΛΑ(γ)ΟΣ βγήκε μετά τους κ. Βενιζέλο και Καψή να πιέσει κι αυτός για παράταση του βίου της κυβέρνησης και των εκλογών στο άπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου