Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

"Τί δουλειά έχει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης να παρεμβαίνει στις προσλήψεις πυροσβεστών;"


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση απάντηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, σχετικά με τις πρόσφατες κομματικές προσλήψεις στην Πυροσβεστική:
«Ο κ. Παπουτσής είπε πάρα πολλά. Δεν μας είπε όμως ένα, το πιο βασικό: Τί δουλειά έχει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης να παρεμβαίνει στις διαδικασίες πρόσληψης πυροσβεστών;
Ο κ. Υπουργός σκοπίμως θολώνει τα νερά, προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας της τοποθέτησής μας, που είναι η κομματική παρέμβαση σε μία διαδικασία, που θα έπρεπε να είναι κρυστάλλινη.
Αυτή η στάση του επιβεβαιώνει και την καταγγελία μας περί κομματισμού και ευνοιοκρατίας. Όσο για
τα περί αξιοκρατίας, τα οποία λέει και ξαναλέει, τον παραπέμπουμε στην τελευταία δήλωση της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, που καταγγέλλει ακριβώς την έλλειψή της…
Και αν αμφισβητεί τις δικές μας απόψεις και το έγγραφο που επικαλούμαστε, ας κάνει τον κόπο να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΠΥΔ, στις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, όπου υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες από τη συνάντηση του προεδρείου της με τον κ. Καρχιμάκη, με τη σημείωση ότι «ο κ. Καρχιμάκης επικοινώνησε με την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία και δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης»!
Δηλαδή, ο κ. Παπουτσής παίρνει «γραμμή» από το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ; Αυτή είναι η άποψή του για την εμπέδωση μια νέας αντίληψης στην άσκηση πολιτικής;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου