Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Διαγωνισμός καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου την Ημέρα της γυναίκας


Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, για μία ακόμη φορά καινοτομεί και πρωτοτυπεί. Αντί των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνονται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, φέτος προγραμμάτισε ειδική εκδήλωση, τον ''Διαγωνισμό καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας'' για να τιμήσει την νοικοκυρά, την Ηπειρώτισσα νοικοκυρά, που αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην κουζίνα και το μαγείρεμα.
Έτσι καλεί στις 8 Μαρτίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00', στα γραφεία του Συνδέσμου, Βηλαρά 2, 3ος όροφος, απέναντι από την είσοδο, του Ιερού Ναου του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, όλους τους φίλους του Συνδέσμου, τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, να γευθούν με ελεύθερη είσοδο τις γυναικείες ηπειρώτικες εμπνεύσεις και μυρωδιές της ηπειρώτικης κουζίνας στις πίτες. Και βέβαια ειδική επιτροπή που θα αποτελείται από γευσιγνώστες της κουζίνας της Ηπείρου, θα βραβεύσει τις καλύτερες εμπνεύσεις των γυναικών μελών του Συνδέσμου.
Επιπλέον θα προσφερθούν και άλλα εδέσματα που θα ''εμπνευστούν'' οι γυναίκες του Συνδέσμου, θα ''ρεύσει'' ηπειρώτικο τσίπουρο, που καθένας θα το γευθεί κατά το δοκούν και βέβαια θα διασκεδάσουν οι παρευρισκόμενοι με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική και θα χορεύσουν όλοι ελεύθερα.
Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου δηλώνει ότι, θα είναι μεγάλη χαρά για τις γυναίκες μέλη του, η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, διαβεβαιώνοντας ότι, όσοι παρεβρευθούν, θα ευχαριστηθούν και θα φύγουν με τις πιό όμορφες εντυπώσεις από μιά γιορτή που μόνο οι Ηπειρώτισσες ξέρουν να διοργανώνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου