Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φοβούνται φιάσκο στις εκλογές για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ!

Mε μεγάλο φιάσκο κινδυνεύουν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, καθώς δεκάδες τοπικές οργανώσεις του κόμματος έχουν ενημερώσει την Ιπποκράτους ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις εσωκομματικές εκλογικές απαιτήσεις, είτε λόγω εξόδων, είτε λόγω οργάνωσης, είτε λόγω απροθυμίας του κόσμου να συμμετάσχει στη διαδικασία!
Η εσωκομματική αντιπολίτευση, μάλιστα, επιμένει πως αν στηθούν κάλπες στη βάση του κόμματος θα υπάρξουν αρνητικά φαινόμενα τα οποία θα πλήξουν την εικόνα του κόμματος και θα επηρεάσουν τις εθνικές εκλογές, καθώς θα στήσουν κάλπες και δεν θα πατήσει άνθρωπος να ψηφίσει!
Αυτός ο προβληματισμός διατυπώθηκε σε σύσκεψη με κομματικούς παράγοντες πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Το θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία του κόμματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης και της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Εκτός του κ. Παπανδρέου συμμετείχαν ο γραμματέας το Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Βασίλης Έξαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου