Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Η προκήρυξη πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ πρέπει να ανακληθεί"


Οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί της Ηπείρου και το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση της ΑΤΕ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για εξεύρεση αγοραστή για τη ΔΩΔΩΝΗ, παίρνουμε την πρωτοβουλία να αναζητήσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, μια λύση, που θα επιτρέψει να συνεχίσει η λειτουργία της εταιρίας με όρους τέτοιους, που να εξυπηρετεί την Ήπειρο και την Ελληνική Οικονομία στη βάση των καταστατικών της δεσμεύσεων.
Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν το ξεπούλημα του μόχθου των Ηπειρωτών. Όμως οι Ηπειρώτες δεν πρέπει να επιτρέψουμε την καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας και μιας ολόκληρης περιφέρειας.
Την απόφαση για τη ΔΩΔΩΝΗ δεν θα την πάρει το χρεοκοπημένο τραπεζικό κατεστημένο, αλλά πρέπει να την πάρει η Ελληνική Βουλή.
Η προκήρυξη πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ πρέπει να ανακληθεί.
Καλούμε το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 12:00 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου τους Μετόχους, τους Βουλευτές της Ηπείρου, τα πολιτικά κόμματα, τον Περιφερειάρχη και τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους Δημάρχους της περιοχής, τα Εργατικά Κέντρα, τα Επιμελητήρια και όλους τους φορείς της Ηπείρου.
Στην κοινή προσπάθεια είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων.

Οι κτηνοτροφικοί  συνεταιρισμοί  Ηπείρου
Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου