Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για αρπαγή τσάντας που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.


Μέρος των χρημάτων είχε παραδώσει σε 30χρονη ημεδαπή, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη.  
Συνελήφθησαν χθες (22-2-2012) στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος ημεδαπός και μια 30χρονη ημεδαπή, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Λεωφόρο Δωδώνης στα Ιωάννινα, ο 22χρονος  κινούμενος πεζός, μαζί με αλλοδαπό συνεργό του, πλησίασε έναν 76χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσε τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 137.565 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν πεζή σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη ο 22χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, τo οποίo και αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 22χρονος παρέδωσε μικρό μέρος των χρημάτων σε 30χρονη ημεδαπή, η οποία  εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών του 22χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου