Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Λούρο Πρέβεζας, για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού (ΡOMA), για παράνομη οπλοφορία, αντίσταση και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, ο οποίος και αναζητείται.
Συνελήφθησαν προχθες (24-02-2012) το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου και με την συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 ετών (ΡΟΜΑ) και 56 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας «περί Όπλων» και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 14χρονου γιού του 46χρονου,  ο οποίος αναζητείται, για παράβαση της Νομοθεσίας «περί Όπλων», αντίσταση και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου  για επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών το οποίο γινόταν στον προαύλιο χώρο της οικίας του 46χρονου στο Λούρο Πρέβεζας.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου. Κατά την άφιξή τους, ο 14χρονος απείλησε τους αστυνομικούς με   κυνηγετικό όπλο και
στη συνέχεια προκάλεσε φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Το παραπάνω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο 46χρονος  πατέρας του 14χρονου, κατασχέθηκε.
Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 56χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα με έξι φυσίγγια, για την οποία δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πριν από την άφιξη των αστυνομικών,  ο 56χρονος είχε απειλήσει με την παραπάνω καραμπίνα τον 46χρονο ημεδαπό  για μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου