Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-2

Σε ένα ματς που έλειψε το καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχε αρκετή ένταση, ο ΠΑΣ Γιάννενα έχασε από τον Ατρόμητο.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δείχνει πιο ικανός προκειμένου να πάρει πρωτοβουλίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα ο Ατρόμητος έδειξε να θέλει να δώσει χώρο στους γηπεδούχους και να παίξει στην κόντρα επίθεση.

Στα πρώτα λεπτά και τουλάχιστον μέχρι το 25ο λεπτό οι δύο ομάδες είχαν αρκετές λάθος πάσες και πρόβλημα στην τελική, δείγμα της νευρικότητας και των 22 ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στην περιοχή του Ράντμαν με την πίεση σε όλο το γήπεδο, αλλά αυτοί που γέλασαν πρώτοι ήταν οι παίκτες του Δώνη.

Οι Περιστεριώτες στο 30ο λεπτό και ενώ δεν είχαν κάνει φάση, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τάττο, παγώνοντας τους Ζωσιμάδες. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τον ΠΑΣ με αποτέλεσμα 8 λεπτά αργότερα να γλυτώνει από το δεύτερο γκολ με τον Πατσατζόγλου να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο 44' είχαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά στο σουτ του Μπακαγιόκο ο Νάστος έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν άλλαξε καθόλου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ο κυρίαρχος του αγώνα και με τον Ατρόμητο, έχοντας και το υπέρ του 1-0, να περιμένει τον αντίπαλο του.

Και ενώ όλη την ώρα ο ΠΑΣ έχει τον Ατρόμητο κλεισμένο στα καρέ του, οι Περιστεριώτες είναι και πάλι αυτοί που πετυχαίνουν γκολ. Σκόρερ ο Μήτρογλου στο 70', μετά από μια πανέμορφη φάση δουλεμένη στην προπόνηση.

Με το 0-2 στο 70' πολλοί θα λέγανε πως το παιχνίδι έληξε, αλλά οι παίκτες του Αναστασιάδη συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπακαγιόκο το οποίο κέρδισε ο Γεωργίου.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση, με τον ΠΑΣ να πιέζει αλλά φανερά νευρικός να μην μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο για τον Ράντμαν. Μετά το διπλό στον Άρη, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες εκτός έδρας.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (Κυριάκος 46'), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Γεωργίου, Λίλα (Τζάνης 81'), Τζαμπρέλα, Μπεσέρα (Ντε Βισέντι 61'), Βίλα, Μπακαγιόκο

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Νάστος, Μπρίτο (Ιγκλέσιας 81'), Τάτος, Μήτρογλου (Αναστασάκος 81')

Σκόρερ: Τάττος 30' (0-1), Μήτρογλου 70' (0-2), Μπακαγιόκο 75' (πεν. 1-2)

Κίτρινες κάρτες: Σφακιανάκης 48', Πατσατζόγλου 60', Σκόνδρας 66', Λίλα 69'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου