Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ενθαρρυντικά μηνύματα - ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ


Στις εκλογές των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας το ψηφοδέλτιο που εκφράζει την φιλελεύθερη παράταξη σημείωσε αξιοπρόσεκτη άνοδο. Να σημειωθεί ότι στην εκπροσώπηση των εργαζομένων του νοσοκομείου Χατζηκώστα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων σχεδόν διπλασίασε την εκλογική της επιρροή! Μάλιστα ήταν η μοναδική παράταξη εκτός των αριστερών παρατάξεων που είχε άνοδο καθώς οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ υπέστησαν πρωτοφανή συντριβή χάνοντας πάνω από το 60% της εκλογικής τους δύναμης!
Μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές και την ξύλινη γλώσσα των εργατοπατέρων του παρελθόντος, αλλά  - και αυτό έχει τη σημασία του - με συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για τα προβλήματα των νοσοκομείων.
Φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται ποιοί φταίνε για τα χάλια της υγείας και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας
στις μέρες μας και ποιοί είναι αυτοί που με ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και κυρίως λύσεις για έξοδο από τα σημερινά αδιέξοδα στέκονται δίπλα στον σκληρά εργαζόμενο συμπολίτη μας.
Συγκεκριμένα εκλέγονται:
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου: Γιώργος Δέντσικας
Για την Εξελικτική Επιτροπή: Άννα Ναυρόζογλου
Για Αντιπροσώπους για την ΠΟΕΔΗΝ: Γιώργος Δέντσικας
                                                                Ιωάννης Κωστάκης
Για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ: Γιώργος Δέντσικας                                                                     Αλεξία Τσέφα – Ιωάννης Κωστάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου