Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Ξεπουλάνε την κερδοφόρα ΔΩΔΩΝΗ και προβοκάρουν τους εργαζόμενους"


Με αφορμή την συζήτηση, που ανέκυψε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με τη συμμετοχή των εργαζόμενων στη ΔΩΔΩΝΗ στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο μνημόνιο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Ηπειρώτες για τα εξής:
- Η συμμετοχή των εργαζόμενων στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στην καθολική διαμαρτυρία των Ελλήνων εργαζομένων απέναντι στην επίθεση της τρόικας στο εισόδημά μας, σε μια στιγμή μάλιστα, που η ΑΤΕ επρόκειτο να ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας ξεπουλήματος της εταιρίας ήταν επιβεβλημένη.
- Οι εργαζόμενοι έχουν ως πάγια πρακτική τους την ελαχιστοποίηση των όποιων αρνητικών επιπτώσεων από τις κινητοποιήσεις τους, που μπορεί να υπάρχουν για τους παραγωγούς- κτηνοτρόφους.
- Ουδέποτε παραγωγός έχει υποστεί ζημιά από τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στη ΔΩΔΩΝΗ και το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Μάλιστα με απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης η εισκόμιση του γάλακτος ξανάρχισε 8 ώρες πριν τη λήξη της απεργίας, προκειμένου να αποφευχθεί και η παραμικρή ζημία σε ορισμένες περιπτώσεις παραγωγών, που πιθανώς θα εθίγοντο λόγω περιορισμένων μέσων διατήρησής του.
Συνεπώς δεν επιτρέπουμε σε αυτούς, που ξεπουλάνε την κερδοφόρα ΔΩΔΩΝΗ, αλλά εν τω μεταξύ έχουν οδηγήσει σε χρεοκοπία την ΑΤΕ, το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και κάθε επιχείρηση, που έχουν διοικήσει μέχρι σήμερα να προβοκάρουν με ψεύδη και να προσβάλουν τους εργαζόμενους στη ΔΩΔΩΝΗ.
Εργαζόμενοι και κτηνοτρόφοι παλεύουν μαζί για να αποτραπεί το ξεπούλημα του μόχθου των Ηπειρωτών και δεν πρόκειται να χωρίσουν το δρόμο τους για χάρη προβοκατόρικων, ψευδών ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου