Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας και η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων – ΟΦΠΙ,  στο Καφέ «ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ», Δωδώνης 25.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελευθέριος Δουβανάς και Βασίλειος Τσαμπαλάς εκ μέρους του κ. Δημάρχου Ιωαννιτών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά παλιά μέλη του Ομίλου, όπως ο κ. Στέργιος Τέσσιας, η πρώην Πρόεδρος του ΟΦΠΙ κα Ανθή Μαρέττα, η κα Τίνα Δογορίτη, η κα Αμαλία και ο Παύλος Καλαντζής, ο καθηγητής κ. Κων/νος Καμπέρης, η κα Αθηνά Ρίζου, καθώς και νέα μέλη, γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, μηχανικοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι και μερικοί ποδηλάτες αθλητές.
Στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος του ΟΦΠΙ κ. Δρ. Χρήστος Σιώζος ευχαρίστησε τους Δήμους Ιωαννιτών και Ζίτσας, τους χορηγούς , την Τροχαία Ιωαννίνων, τους Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες του ΕΕΣ Ιωαννίνων, τους Ραδιο-Ερασιτέχνες Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ, όλους τους φορείς της πόλης και όλους  όσοι  συμβάλλουν στις δραστηριότητες του Ομίλου και ευχήθηκε Υγεία και ευτυχία για την καινούρια χρονιά. Εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών ο κ. Τσαμαπλάς τόνισε ότι ο Δήμος συνεργάζεται  και είναι αρωγός στους σκοπούς και στις  προσπάθειες του ΟΦΠΙ. 
Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα ποδηλατικό κράνος  και ήταν προσφορά της εταιρείας ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΑΤΗΣ  κέρδισε ο μαθητής Αναστάσιος Αποστόλου.

Στη συνέχεια ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και έγιναν πάρα πολλές και εποικοδομητικές προτάσεις, οι οποίες προωθούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο για υλοποίηση.        
Επόμενη εκδήλωση του ΟΦΠΙ είναι «Ο ποδηλατικός γύρος της λίμνης Παμβώτιδας την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012».
Φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι στην ιστοσελίδα  www.ofpi.gr  <Φωτογραφίες>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου