Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΚΗΣ: "Διεθνής συνωμοσία με στόχο της την ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελλάδας


Ο Μίκης αφήνει αιχμές περί προδοσίας από Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πως έκαναν συστηματική εκστρατεία να πείσουν τους ξένους πως η Ελλάδα είναι ένας Τιτανικός έτοιμος να βυθιστεί.
Με σκληρή γλώσσα αναφέρεται και στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, χαρακτηρίζοντάς τον τραπεζίτη-πρωθυπουργό. Ο Μ. Θεοδωράκης δίνει έμφαση στην φράση του πρωθυπουργού «Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν», καθώς διερωτάται ποιοι μας έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν.
Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, στην επιστολή του υποστηρίζει ότι υπάρχει και άλλη λύση εκτός από την τρόικα και το ΔΝΤ και αυτή ονομάζεται «Ρωσία», στην οποία πρέπει να στραφούμε για οικονομική συνεργασία. Επιπλέον συμπληρώνει πως πρέπει να πάψουμε να αγοράζουμε πολεμικό υλικό από τη Γερμανία και τη Γαλλία.
Ο Μ. Θεοδωράκης κλείνει την επιστολή του λέγοντας « Σήμερα είμαι 87 ετών και είναι πολύ πιθανό να μη ζήσω τη σωτηρία της αγαπημένης μου πατρίδας. Όμως θα πεθάνω με την συνείδησή μου ήσυχη, γιατί εξακολουθώ να κάνω το χρέος μου απέναντι στα ιδανικά της ελευθερίας και του δικαίου ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου