Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τι θα γίνει με την εκτίναξη των τιμών;


O Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, με αφορμή τις καθημερινές ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Οι Έλληνες καταναλωτές, διαρκώς διαπιστώνουν εκτίναξη των τιμών των καταναλωτικών αγαθών καθημερινής χρήσεως και σε συνδυασμό με τη μείωση των εισοδημάτων τους, δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο για την προμήθεια των αναγκαίων.
Την ίδια στιγμή, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, παρακολουθεί αμήχανα και άβουλα τα γεγονότα. Η εξαγγελία για κατάργηση Αγορανομικών Διατάξεων, που «δήθεν» επιβαρύνουν τις τιμές, αποδεικνύει ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτε.
Αφήνουν τους καταναλωτές στο έλεος εκείνων, που εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη πολιτικής βούλησης, κερδοσκοπούν σε βάρος των καταναλωτών αλλά και του υγιούς εμπορίου.
Για το λόγο αυτό, με κατάθεση επίκαιρης Ερώτησης, καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, να προσέλθει στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις για τη σημερινή κατάσταση που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου