Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Υπό παραίτηση ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Τσώλης


Μείζον πολιτικό ζήτημα, που έφθασε μέχρι την υποβολή της παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Τσώλη, έγινε το ζήτημα της αποπληρωμής των απλήρωτων, (χωρίς σύμβαση) εργαζομένων στη ΔΕΑΗ, που κληρονόμησε η Δημοτική Αρχή!
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιαννέλος υπέβαλλε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ερώτημα για το αν, πως και πότε θα εξωφληθούν οι άνθρωποι αυτοί που πλέον δεν παρέχουν υπηρεσίες στην επιχείρηση, όμως και κανείς δεν αμφισβητεί ότι παρείχαν, έστω και χωρίς γραπτές συμβάσεις.
Ο κ. Γιαννέλος την προηγούμενη βέβαια μέρα είχε ζητήσει τις ίδιες ακριβώς εξηγήσεις από τον Δήμαρχο σε συνάντησή τους και είχε λάβει την απάντηση ότι οι εργαζόμενοι αυτοί δεν γίνεται να πληρωθούν αν δεν εκδοθεί σχετική δικαστική απόφαση που να επιβάλλει στο Δήμο να εκδώσει ένταλμα πληρωμής.
Ο κ. Γιαννέλος, αποφάσισε να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αναφαίρετο δικαίωμά του είναι, χωρίς να ενημερώσει για την πρόθεσή του αυτή ούτε το Δήμαρχο ούτε τη Δημοτική Ομάδα της πλειοψηφίας, η οποία συνεδρίασε νωρίτερα.
Η... ερώτηση προκάλεσε την έκρηξη του αρμοδίου για τα οικονομικά Αντιδημάρχου κ. Τσώλη, ο οποίος θεώρησε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια υπονόμευσης με στόχο τον ίδιο και μάλιστα αποχώρησε από τη συνεδρίαση υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου και κάνοντας λόγο για "προβοκάτσια" σε βάρος του...

Πηγή: thesprotianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου