Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ανευθυνότητά τους δεν «παίζεται». Το σύνθημά τους : εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί «πάρτης»


Ο άνθρωπος που μόλις τα Χριστούγεννα, μαζί με τον κ. Παπαδήμο, έλεγε ότι τα μέτρα του 2012 έχουν κλειδώσει και δε χρειάζονται άλλα, μας μιλά τώρα για ευθύνη. Ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσει τη χώρα πιστεύει ότι μπορεί να κοιτάζει τους Έλληνες κατάματα!!!
Ο κ. Βενιζέλος μας «απείλησε» ότι επειδή ο Αντ. Σαμαράς διαπραγματεύεται το θέμα των συντάξεων μπορεί να ανοίξουν κι άλλα θέματα. Προφανώς τη λέξη «όχι» δεν την έχει στο λεξιλόγιό του ο κ. υπουργός.
Φυσικά μόνο ανευθυνότητα και έλλειψη ψυχραιμίας κρύβουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μπεγλίτη ο οποίος προβοκατόρικα κατηγόρησε τον Αντ. Σαμαρά ότι επειδή άνοιξε το θέμα των επικουρικών γι’ αυτό και κόβονται οι κύριες συντάξεις. «Παλαιά μας τέχνη κόσκινο» κ. Μπεγλίτη, ο Ελληνικός λαός σας γνωρίζει πλέον !!!
Ο κ. Μπεγλίτης μίλησε για ανυπέρβλητο εμπόδιο που θα δημιουργηθεί στο επικουρικό και για τη σθεναρή στάση του κ. Παπανδρέου στο θέμα των κύριων συντάξεων. Να κλάψουμε ή να γελάσουμε κ. Μπεγλίτη;;;
Το καλύτερο ανέκδοτο των ημερών είναι ότι ο κ.  Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος
μάχονται για τις συντάξεις. Θα το λέμε στα παιδιά μας για να έχουν κάτι να αστειεύονται, αφού δεν θα τους έχετε αφήσει τίποτε άλλο.
Ο κ. Μπεγλίτης κάλεσε μάλιστα τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τη ΝΔ που θα βρεθούν τα 300 εκατ. ξεχνώντας προφανώς ότι μιλάμε για τις επικουρικές απομάχων ανθρώπων αλλά κι ότι αυτός ήταν υπουργός επί δύο χρόνια, καθώς επίσης το κόστος λειτουργίας των γραφείων των δύο «ευτραφών» αντιπροέδρων της κυβέρνησής του και τα θωρακισμένα αυτοκίνητα των σωτήρων μας !!!!

Α.Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου