Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Λύγισαν» στο τάι μπρέικ οι άνδρες της ΦΕΙ


Μόνο σε ένα θαύμα μπορούν να ελπίζουν πλέον οι άνδρες της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία, μετά την κατάργηση της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ήττα με 2-3 σετ από την Ολυμπιάδα Πατρών έβαλε «ταφόπλακα» στις έτσι κι αλλιώς «ψαλιδισμένες» ελπίδες της γιαννιώτικης ομάδας, που κλώτσησε για μία ακόμη αγωνιστική την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Η ομάδα του Δ. Λεμονίδη, αν και για ένα ακόμη παιχνίδι  αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών, προηγήθηκε δύο φορές στα σετ, είχε προβάδισμα πέντε πόντων στο τάι μπρέικ, αλλά κατάφερε να χάσει, όταν στο τέλος υπήρξαν λανθασμένες επιλογές και νεύρα.
Τα σετ: 25-21, 16-25, 25-23, 19-25, 12-15)
ΦΕΙ (Δ. Λεμονίδης): Τζίμας, Λάμπρου, Λαγός, Στουγιάννος, Παπανικολάου, Κλούρας / Μπαλτάς, Σιάμπαλης.
Ήττα από την πρωτοπόρο Σταυρούπολη για τις γυναίκες
Ήττα εντός προγράμματος για τις γυναίκες της ΦΕΙ, που δε μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση στη Σταυρούπολη, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει βάλει πλώρη
για την Α1.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο παρκέ, με την ομάδα της Σταυρούπολης να εμφανίζεται σοβαρή και αποφασισμένη από τον πρώτο πόντο, μην αφήνοντας περιθώρια στη ΦΕΙ.
Τα σετ: 25-11, 25-15, 25-12.
ΦΕΙ (Δ. Καλογήρου): Καλογήρου, Αναστασίου, Χατζηγιαννάκου, Λακιώτη, Παπακωνσταντίνου, Χαμπηλομάτη, Βώττη (λ), Χριστοδούλου, Κύρλα, Ασημακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου