Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων από την ΟΝΝΕΔ


Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η δράση της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ», που αναπτύχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ και αφορούσε τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. 
Κατά τη σημερινή παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στις οργανώσεις «ΚΙΒΩΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ», «ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΟΣΜΟΥ» και «PRAKSIS», ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
 Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και η φοιτητική μας παράταξη, η ΔΑΠ, για τρίτη συνεχή χρονιά, προχωρούν σε δράση κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από την πρωτοβουλία “ΣΤΗΡΙΖΩ”. Με τη συλλογή ρούχων -και, σήμερα, τροφίμων- δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύης, που έχει βάλει στην πρωτοπορία της κοινωνικής προσφοράς την Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και τις οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ, τη νεολαία της παράταξης, γι’ αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες δεν γίνονται μόνο αυτές τις Άγιες Ημέρες. Ξεκίνησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από τα προηγούμενα χρόνια, και θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Αυτές οι προσπάθειες δείχνουν ευαισθησία της νεολαίας γενικότερα και ειδικότερα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας». 
 Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: «Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “ΣΤΗΡΙΖΩ” ολοκληρώνουμε, σήμερα, τη δράση για τη συλλογή τροφίμων, δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε όλη την Ελλάδα και με τη βοήθεια των συνανθρώπων μας συγκεντρώνουμε
τρόφιμα για να δώσουμε σε αυτούς που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι, σε αυτή τη δύσκολη φάση, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε νικητές. Δεν πιστεύουμε ότι έτσι θα αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση και θα δώσουμε μαγικές λύσεις, πιστεύουμε, όμως, ότι και εμείς θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και κυρίως, όμως, να συμβάλουμε στην αλλαγή κουλτούρας που χρειάζεται να προχωρήσουν οι Έλληνες και οι νέοι άνθρωποι, ώστε να αναπτύξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοβοήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου