Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Διπλή νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα των ανδρών του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καθώς κέρδισε την ομάδα του ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑ με 3-0 σετ και εκμεταλλευόμενη την ήττα της ΧΑΝΘ με 3-1 σετ από την ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  έκανε βήμα σωτηρίας στην Α2 Εθνική κατηγορία καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού.
            Η ομάδα του ΑΓΣΙ μπήκε δυνατά από την αρχή και κατάφερε να πάρει διαφορά 5 πόντων την οποία διατήρησε και διεύρυνε στο τέλος παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-17.
            Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε και ο ΑΓΣΙ κατάφερε να παίξει συγκεντρωμένος έχοντας καλό μπλοκ και επίθεση τελειώνοντας έτσι το σετ με 25-19.
            Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η ομάδα του ΑΓΣΙ χαλάρωσε με αποτέλεσμα η ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ να το εκμεταλλευτεί. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με συνεχή εναλλαγή του σκορ πότε υπέρ της γηπεδούχου και πότε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το τελικό 31-29 υπέρ του ΑΓΣΙ τα λέει όλα.
            Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στη
Θεσσαλονίκη το Σάββατο 23 Μαρτίου.
            Διαιτητές: Μπακλέσης - Σπυρόπουλος
            ΑΓΣΙ(Θεοδωράκης): Μάντζιος - Γεωργάκης Φ. - Φεωργάκης Π. - Κλούρας - Οικονόμου - Παπαργύρης Ορ. - Χαριτωνίδης(λ) - Τσουμάνης - Αποστόλου - Μπαξεβανίδης.
            ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Μούρτζιος - Αδαμάκης - Καλπατζόγλου - Χατζηγώγος - Νικολιδάκης - Δάλλας - Βανδόρος - Ρωμαλιάδης(λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου