Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ROCK’N’ROLL CHILDREN LIVE ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30/3/2013


Ο σύλλογος φίλων μουσικής Ιoannina Rock/Metal Fans, αναγνωρισμένος από το πρωτοδικείο Ιωαννίνων ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρύθηκε τις 15/9/2011 και έχει ως σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των φίλων της rock και metal μουσικής στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή αριθμεί γύρω στα 100 μέλη (η ετήσια συνδρομή κοστίζει 10 ευρώ και το μέλος παίρνει t-shirt με το έμβλημα του συλλόγου) ηλικίας από 18 έως 55 ετών.
Οι δράσεις του συλλόγου ποικίλλουν και περιλαμβάνουν οργανώσεις εκδηλώσεων όπως συναυλίες, εκθέσεις, παζάρια δίσκων, παρουσιάσεις τοπικών συγκροτημάτων, ραδιοφωνική εκπομπή, εκδρομές κ.α. Τα μέλη απολαμβάνουν ορισμένα προνόμια όπως μειωμένα εισιτήρια για τις συναυλίες και τις εκδρομές μας καθώς και συνεχή ενημέρωση μέσω της σελίδας μας στο face book για τα τοπικά μουσικά δρώμενα. O σύλλογος έχει πανελλήνια φήμη στις τάξεις των μουσικόφιλων και ουκ ολίγα συγκροτήματα ελληνικά και μη, χαιρετίζουν την ύπαρξη του και υποστηρίζουν τη λειτουργία του.
Τα μελή που απαρτίζουν το σύλλογο μας είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άτομα με ανώτερη η ανώτατη μόρφωση και είναι είτε επαγγελματίες ευυπόληπτων
κοινωνικών ομάδων (λογιστές, δικηγόροι, επιχειρηματίες, καθηγητές κα) είτε φοιτητές που κοινό άξονα βρίσκουν την αγάπη τους για τη συγκεκριμένη μουσική.
Η πιο πρόσφατη ενέργεια του συλλόγου είναι η διοργάνωση της συναυλίας των ROCK’N’ROLL CHILDREN  στο BOXX LIVE STAGE το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 
Οι ROCK & ROLL CHILDREN είναι μια Ελληνική μπάντα tribute στον Ronnie James Dio (Rainbow, Black Sabbath, Dio) που αποτελείται από μελή γνωστά ονόματα της Ελληνικής μεταλ σκηνής και μέτρα 3 χρόνια ζωής με  sold out εμφανίσεις όπου έχει εμφανιστεί. 
Οι βασικοί πυλώνες του συγκροτήματος είναι ο κιθαρίστας Μανώλης Τσίγκος (κιθαρίστας επίσης των Innerwish) και ο τραγουδιστής Γιάννης Παπανικολαου. Το συγκρότημα φροντίζει πάντα μέρος των εσόδων από τις συναυλίες τους να πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Το συγκεκριμένο live έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των εσόδων θα πάνε στην ΚΕΘΕΑ για αυτό και παρακαλούμε την Γιαννιώτικη κοινωνία να το υποστηρίξει. Μαζί με τους ROCK AND ROLL CHILDREN θα εμφανιστούν οι Γιάννης Σιδερακης (GHOSTDANCE THE BAND - ΑΡΤΑ ) , Γιώργος Παπαγιανακης ( ABSINTHIANA ) , Γιώργος Μάνθος ( BANDEMONIC ) , Μαρία Τσιρώνη (NEPERIA ) 
Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους από την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης ελληνικής θεραπευτικής κοινότητας, το 1983. Παρέχει τις υπηρεσίες του πανελλαδικά, στις θεραπευτικές μονάδες του, στις φυλακές, καθώς και σε χρήστες που βρίσκονται στο δρόμο, αποκομμένοι από υπηρεσίες και υποστηρικτικά δίκτυα. 
Η πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ είναι δωρεάν και άμεση, χωρίς λίστες αναμονής. Η θεραπεία είναι «στεγνή», και έχει στόχο την πλήρη και οριστική αποχή από τις ουσίες και την παραβατικότητα, καθώς και την επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου