Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (132) κιλά κάνναβης


Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Συνελήφθησαν προχθές το πρωί, στο 97ο χλμ της Εγνατίας οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τρεις  αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31, 36 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, προχθες το πρωί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 31χρονος διαπιστώθηκε να  μεταφέρει σε ταξιδιωτικούς σάκους ογδόντα τέσσερα (84) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (132.155)  γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατά τη στιγμή της ακινητοποίησης, ο οδηγός του οχήματος επιδιώκοντας να διαφύγει τη σύλληψη, προκάλεσε υλικές ζημίες σε δύο (2) υπηρεσιακά οχήματα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, για το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος, είχε δηλωθεί κλοπή την 15-04-2011 στο Α’ Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε, είχε δηλωθεί κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Επίσης συνελήφθησαν και άλλοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 36 και 31 ετών, γιατί όπως προέκυψε διευκόλυναν ως προπομποί την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας  δύο (2) άλλα Ι.Χ.Ε  αυτοκίνητα.
Επιπλέον αναζητείται ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα διέθεσε στον 31χρονο  προπομπό το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να μεταφέρει τις ναρκωτικές ουσίες.
Τα τρία (3) ΙΧ.Ε αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν εννέα (9) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (2375) ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου