Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Εκλογές ζητά ο Α. Σαμαράς


«Eμείς δεν θα πούμε ψέματα στον κόσμο. Αυτά που λέμε τα εννοούμε και θα τα κάνουμε. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν», δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».
Επιμένει ότι προτεραιότητα είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς το δάνειο από μόνο του δεν σώζει τη χώρα, αλλά δίνει παράταση ζωής. Αναγνωρίζει ότι η μείωση των φορολογικών συντελεστών από μόνη της δεν αρκεί και τονίζει ότι χρειάζονται μέτρα για αύξηση της ρευστότητας, μείωση της δημόσιας σπατάλης, τόνωση της ζήτησης, διαρθρωτικές αλλαγές και αξιοποίηση της περιουσίας.
«Ότι και να κάνεις, δεν μπορεί να πάρει μπροστά η οικονομία με τέτοιους φορολογικούς συντελεστές», αναφέρει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ζητά από τους πολίτες «καθαρή εντολή για να προχωρήσει σε καθαρές λύσεις».
Πάντως, σημειώνει, ότι χρειάζεται ένας χρόνος για να αρχίσει η ανάκαμψη και η επανεκκίνηση της οικονομίας. Ζητά εκλογές, λέει πως μπορεί να γίνουν γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει παγιδευτεί σε ακυβερνησία και υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «ζητώ εκλογές, γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν αδικαιολόγητος αν δεν ζητούσα απέναντι σε μια τέτοια «μη κυβέρνηση»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου