Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Με ψευδώνυμο κυκλοφορεί ο Πρωθυπουργός


Στην Καρδαμύλη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα για ολιγοήμερες διακοπές. Το πρωθυπουργικό ζεύγος διανέμει στα Μπάγκαλόου Ελιές και το Σάββατο έκανε μία βόλτα στην περιοχή και το βράδυ έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στα Ριτσά. Στην παρέα τους βρίσκεται και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Μεσσηνίας, ο κ. Παπανδρέου και σύζυγός του εμφανίσθηκαν στην περιοχή και στο ξενοδοχείο με ψευδώνυμο ως...ζεύγος Αναγνώστου!
Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι.
Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό. Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο πρωθυπουργός χθες το απόγευμα σέρφαρε στα απάνεμα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου που δεν τα πιάνουν μελτέμια

Πηγή: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου