Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κατεβαίνει με Καρατζαφέρη η Ντόρα στις εκλογές (;;;)


Έρχονται εξελίξεις στην Κεντροδεξιά ...Παράγκα.!
Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδείξεις, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗ.ΣΥ.), το κόμμα της… πολυχρονεμένης Θεοδώρας-Ντόρας, βρίσκεται στην… δύση του.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του αδερφού Κυριάκου να ενισχύσει τις φήμες. Σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM, κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής της αδερφής του στην "νέα" ΝΔ, ο Κυριάκος απήντησε ως εξής: "Δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη συζήτηση για λόγους που αντιλαμβάνεστε. Από εκεί και πέρα, θα σας έλεγα ότι δεν βλέπω αυτό που λέτε και ίσως να ήταν το επιθυμητό: η συνολική ένωση δηλαδή της Κεντροδεξιάς.
Αυτό είναι ένα ζητούμενο νομίζω μεσομακροπρόθεσμο για την παράταξη, αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα".
Πως σχολίασαν από το Βήμα την ρήση του Κυριάκου; Ιδού: "Η αλήθεια είναι ότι με τα ποσοστά που συγκεντρώνει η Ντόρα, πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που θεωρούν πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο να μην φτάσει (αυτόνομα) στις κάλπες".
Αυτό το… εντός παρενθέσεως ("αυτόνομα") το’ χουμε προβλέψει εμείς εδώ και καιρό και το επαναλαμβάνουμε. Πράγματι, η Ντόρα δεν έχει καμία τύχη αν επιλέξει την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και δεν θα το κάνει.
Ωστόσο, στην ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά δε γυρίζει ούτε με… σφαίρες.
Με το… αδερφάκι της (μιας κι είναι και οι δυο παιδιά του Μητσοτάκη, η Ντόρα φυσικό κι ο τηλεπρόεδρος… πολιτικό) τον Καρατζαφέρη θα κατέβει στις εκλογές και θα διαφημίσουν το πολιτικό έκτρωμά τους ως "ένωση της κεντροδεξιάς"…


Πηγή: prevezaleaks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου