Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κατασχέθηκαν παραπάνω από 23 κιλά κάνναβης.


Σύλληψη 2 αλλοδαπών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. 
Σε κοινή αστυνομική επιχείρηση των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και Δυτικής Αττικής συνελήφθησαν  χθες (06-02-2012) το απόγευμα στο Περιστέρι Αττικής,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η κοινή επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από πληροφορίες σχετικά με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, χθες (06/02/2012) το απόγευμα, ο 28χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε με τον  30χρονο συλληφθέντα.
Κατά τη συνάντηση, οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, τη στιγμή   που  ο 28χρονος  προμηθεύονταν ποσότητα κάνναβης βάρους  ενός  (1) κιλού και πενήντα (50) γραμμαρίων από τον 30χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των εξακοσίων πενήντα (650) Ευρώ.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι  του 30χρονου,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) κιλά και οκτακόσια (800) γραμμάρια κάνναβης.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία (3) κινητά τηλέφωνα
καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων ενενήντα (1.590)  Ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου