Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτική Ενοποίηση και Οικονομική Διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Κύπρο


Η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  κα Μαριέττα Γιαννάκου, επισκέπτεται την Κύπρο, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της Περιφέρειας 96 του Διεθνούς Inner Wheel, που αντιπροσωπεύει τους Ομίλους της Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Έλσης Χριστόφια.
Η κα Γιαννάκου θα είναι κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης και η εισήγησή της θα έχει το ακόλουθο θέμα: «Πολιτική Ενοποίηση και Οικονομική Διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση: οι προκλήσεις». Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια 96 του Διεθνούς Inner Wheel αποφάσισε για τη φετινή χρονιά να προσφέρει βοήθεια στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και η εκδήλωση που διοργανώνει, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά γεγονότα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κύπρο, η κα Γιαννάκου θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, την υπουργό Εξωτερικών δρα Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή και τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου