Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ξεπούλησε την Ελλάδα και επιμένει!


Πολλά ρεκόρ έχει καταγράψει ο πρωθυπουργός της προδοσίας Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά πλέον η προκλητική του παρουσία στα κοινά, εξοργίζει τους πάντες και το δηλώνουν με κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έρευνα της ALCO, στην οποία οι ερωτηθέντες πολίτες, βγάζουν τον θυμό τους, που αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα γίνει οργή και τότε, άντε να αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη.
Στην έρευνα της ALCO, το γράφημα της οποίας δημοσιεύεται στο NEWSBOMB.GR, το 80% των πολιτών θεωρεί πως συνειδητά ξεπούλησε την χώρα και τους πολίτες. Εξ αυτών, έχει σημασία, ότι το 66% είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι δηλαδή που στήριξαν τον προδότη να γίνει πρωθυπουργός και για να κάνει όσα έκανε.
Την ίδια στιγμή που οι πολίτες καταθέτουν την οργή τους, με τον τρόπο που παραπάνω περιγράφουμε, αλλά και με τις δεκάδες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, το λεγόμενο πολιτικό σύστημα, καταρρέον υπό το βάρος των ανομημάτων του, αποδέχεται ως κεντρικό… παίχτη του, αυτόν τον ανεκδιήγητο πολιτικό. Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο.
Υπάρχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, της οποίας τα μέλη, έχοντας πληροφορηθεί την οργή των πολιτών, αποδέχονται τον προδότη να τους μιλάει για 70 λεπτά της ώρας και να δευτερολογεί, για άλλα τόσα. Και του επιτρέπουν να λέει, χωρίς ντροπή: «Σώσαμε την χώρα»! Να
εξαιρέσουμε απ’ αυτή την τραγική διαδικασία τον βουλευτή Πέτρο Ευθυμίου, που είχε το θάρρος και του είπε: «Πως σώσαμε την χώρα και οι πολίτες καθημερινά πεθαίνουν»!
Ουδείς άλλος τόλμησε να του πει κάτι. Αν και έπρεπε όλοι μαζί να λάβουν εκείνη την στιγμή την απόφαση να τον διώξουν απ’ την αίθουσα. Να του πουν, ότι για την πατρίδα και τους πολίτες, είναι ανεπιθύμητος. Απλά ακόμη τον περιμένουν να ορίσει τις διαδικασίες, που θα φέρουν την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος. Ο προδότης όμως δεν αναμένει την αμεσότητα των διαδικασιών και τις άλλες μακακίες που με κάθε ευκαιρία λέει προς πάσα κατεύθυνση. Περιμένει να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της πατρίδας και μετά καθόλου δεν θα τον ενδιαφέρει, αν θα είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο ίδιος ή ποιος θα καταλάβει την θέση του αρχηγού.
Απλά είναι τα πράγματα. Τα συζητάει ο απλός πολίτης, σε κάθε στέκι. Μας το έλεγε συμπολίτης μας, σε συζήτηση σε γνωστό στέκι και ο ίδιος απορούσε:
-Είναι δυνατόν, αυτά τα απλά πράγματα να τα αντιλαμβανόμαστε εμείς που ζούμε εδώ στην Άρτα και τόσα μεγάλα κεφάλια, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, να μην τα καταλαβαίνουν;
Η απάντηση είναι απλή. Όλοι τα αντιλαμβάνονται, όλοι τα συζητούν μεταξύ τους, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει την δύναμη (θα το λέγαμε αλλιώς, αλλά…) να πει την αλήθεια, θυσιάζοντας και την βουλευτική έδρα, η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν σε έναν το πολύ δυό μήνες.
Δυστυχώς! Μαζί με τον άνθρωπο που ξεπούλησε την πατρίδα και τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, στην ίδια κατηγορία πρέπει να καταταγούν και όσοι σήμερα δεν έχουν το πολιτικό θάρρος, να πουν την αλήθεια, που και οι πολίτες καθημερινά λένε. Αυτή που περιγράφει και η τελευταία μέτρηση της ALCO, η οποία αποτέλεσε και το έναυσμα για το σημερινό σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου