Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Καμιά αυτοκριτική από το Φίλιο"

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Φίλιππος Φίλιος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι στηρίζει αποφάσεις και πράξεις του που αφορούν στη διαχείριση και λειτουργία του Δήμου ακόμα και όταν αυτές καταδικάζονται από το σύνολο το πολιτών, από θεσμικά όργανα αλλά και από τους κανόνες της κοινής λογικής. 
Αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για όσα συνέβησαν με την υπόθεση της συζύγου του και ούτε λίγο ούτε πολύ τα θεωρεί ως καλώς καμωμένα. Καμία επαρκής εξήγηση, κανένας σοβαρός απολογισμός, καμία διάθεση για αυτοκριτική. Δηλώνει μάλιστα ενώπιον του σώματος ότι όσα φληναφήματα επιστράτευσε για να δικαιολογήσει αυτές τις πρακτικές τα απευθύνει όχι προς τους Γιαννιώτες πολίτες ως όφειλε, αλλά προς τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους. Αυτό τον απασχολεί. 
Κάτι τέτοιο όμως ίσως πια δεν αποτελεί καμία έκπληξη για κανένα. Αυτό που σίγουρα είναι έκπληξη είναι το γεγονός ότι ουδείς από τη δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης ούτε καν τοποθετήθηκε και ούτε πήρε θέση για το θέμα. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Φίλιου λοιπόν συμφωνούν και νομιμοποιούν αυτές τις πρακτικές; 
Αυτή η απάντηση ας δοθεί από κάθε Γιαννιώτη που θα περίμενε τουλάχιστον ένα συγνώμη ή έστω κάποιες επαρκείς εξηγήσεις που να αντέχουν όμως στην κοινή λογική. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου