Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε σε...καλάμι»

«Περιμένουμε τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να εξηγήσει πως θα κρατικοποιήσει τον ΟΤΕ, τι θα κάνει θα αποζημιώσει του γερμανούς μετόχους; Μήπως θα κοινωνικοποιήσει τις ζημιές όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ;» όπως είπε η Αλέκα Παπαρήγα στον Real fm και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.
Η ΓΓ του ΚΚΕ τόνισε ότι: «Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αέρας και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με την ΕΕ που θέλει ελεύθερη αγορά».
«Η απάντηση στην αγωνία είναι ο Ελληνικός λαός να διεκδικήσει το δίκιο του» είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι δεν διορθώνεται αυτή η πολιτική με τη συμμετοχή του ΚΚΕ σε μία κυβέρνηση αλλά ακυρώνεται το ΚΚΕ, δεν μπορούμε να μπούμε σε μία κυβέρνηση με το δικό μας πρόγραμμα που δεν το αποδέχεται κανένας. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες διεκδικήσεις, δεν μπορούμε να είμαστε στη κυβέρνηση και να κάνουμε ταυτόχρονα αντιπολίτευση όπως έκανε η ΝΔ. Η ΕΕ έχει πρόγραμμα για την Ελλάδα, ζητάει την εσωτερική υποτίμηση, αυτά πρέπει να τα πει και ο ΣΥΡΙΖΑ, επομένως εάν το ΚΚΕ μπει σε κυβέρνηση ακυρώνει το ρόλο του για την οργάνωση του λαού προκειμένου να
διεκδικήσει» ανέφερε η κ. Παπαρήγα.
Η ΓΓ του ΚΚΕ τόνισε ότι η θέση του ΚΚΕ είναι εκεί όπου διεκδικεί ο λαός. «Τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης δεν υπάρχουν γιατί όταν μπήκαν σε κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να βάλουν φρένο σε τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το καλάμι που έχει ανέβει, όποιος συνεργαστεί μαζί του τελειώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου