Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σταύρος Καλογιάννης: Άμεση προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία η επανεκκίνηση της Ιονίας οδού


Συνεχίζει τις περιοδείες του στο Νομό μας και την επικοινωνία του με τους συμπολίτες μας ο Σταύρος Καλογιάννης, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε διαμερίσματα των Δήμων Δωδώνης και Ζίτσας. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Τέροβο, το Βαρλαάμ, τη Σκλίβανη, τα Πεστά, την Ζίτσα, την Καρίτσα και την Κληματιά.
Επισκεπτόμενος τα άδεια εργοτάξια της Ιόνιας οδού στην περιοχή Τερρόβου – Πεστών, ο Σταύρος Καλογιάννης επισήμανε ότι οι Κυβερνήσεις από το 2009 και εντεύθεν διέπραξαν έγκλημα κατά του τόπου, καθώς εγκατέλειψαν τα σπουδαία αυτά έργα υποδομής, τα οποία από μόνα τους μπορούσαν να θέσουν σε τροχιά ανάπτυξης τις περιοχές απ’ όπου διέρχονται.
Από τις πρώτες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας είναι η επανεκκίνηση των συμβασιοποιημένων αυτοκινητοδρόμων της χώρας. Όπως από το 2010 έχουμε προτείνει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανεκκινήσουν οι εργασίες στα μεγάλα έργα σύγχρονης υποδομής που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης και τα οποία που αποτελούν τη βάση για την ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου