Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βράβευση υπαλλήλου της Περιφέρειας για καινοτόμες δραστηριότητές του



Tη βράβευση του υπαλλήλου της Περιφέρειας Ηπείρου Πέτρου Βρέλλη για τις καινοτόμες και πρωτοποριακές δραστηριότητές του, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Ο Π. Βρέλλης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών και αριστούχος πτυχιούχος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  
Το έργο για το οποίο βραβεύεται ο Πέτρος Βρέλλης, είναι η διαδραστική εκδοχή της «Έναστρης Νύχτας», με την οποία μετατρέπει σε πραγματική κίνηση την αίσθηση ροής που υπάρχει στο πρωτότυπο έργο, με συνοδεία μουσικής που ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση. Η αποδοχή του έργου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς μέσα σε τρεις μήνες έγιναν 1,5 εκατομμύρια προβολές μέσω του Internet και προβλήθηκε σε μεγάλα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα,  άρθρα στον διεθνή και ελληνικό Τύπο κ.α..
Στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης εξήρε το ζήλο και το
έργο του Πέτρου Βρέλλη, τονίζοντας τα εξής:
«Μέχρι τώρα ακούμε ότι οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν ούτε τη δουλειά τους. Ο κ. Βρέλλης επιδίδεται με ζήλο και στη δουλειά του,  αλλά με όσα  δημιουργεί τον ελεύθερο χρόνο του, τιμά  την Ήπειρο και  γενικότερα τους υπαλλήλους του Δημοσίου σε μια εποχή που όλα κρίνονται και όλα αμφισβητούνται. Θεωρώ ότι τέτοια παραδείγματα είμαστε υποχρεωμένοι να τα τιμούμε και να δείχνουμε ότι μπορεί να είναι σημείο αναφοράς και για άλλους υπαλλήλους.  Μακάρι στο προσεχές μέλλον να τιμήσουμε και άλλους  που προάγουν την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου, αλλά και τιμούνε με το έργο τους γενικότερα την Ήπειρο και την επιστήμη τους», τόνισε ο Περιφερειάρχης που προανήγγειλε και βραβεύσεις και άλλων, απλών ανθρώπων, που βοηθούν τον τόπο μας.
Η βράβευση του Πέτρου Βρέλλη – ο οποίος ευχαρίστησε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την τιμή που του έγινε - θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου