Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κεφαλογιάννη εναντίον των golden boys

Τροπολογία με την οποία ζητούν να μειωθεί ο μισθός του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γ. Προβόπουλου και των υπολοίπων Golden boys των τραπεζών κατέθεσαν πριν από λίγο 60 βουλευτές της Ν.Δ. με πρώτο υπογράφοντα τον ίδιο τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Σύμφωνα με το κείμενο της τροπολογίας οι βουλευτές τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν τα golden boys να αμείβονται με μισθούς πάνω κι από αυτόν του πρωθυπουργού, ενώ όπως φαίνεται οι γαλάζιοι βουλευτές πήραν γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία και την έγκριση του Μαξίμου.
Κι αυτό γιατί ενώ αρχικά η τροπολογία παρουσιάστηκε ως αντάρτικο κατά της κυβέρνησης μιλώντας με δημοσιογράφους ο Μ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι δεν γίνεται να κάνει κάποιος αντάρτικο στον εαυτό του, πόσο μάλλον ο Σαμαράς.
Λίγη ώρα νωρίτερα μάλιστα και απευθυνόμενος προφανώς στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το οποίο πλην του Χρήστου Σταϊκούρα δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα, είπε με νόημα, «αν τολμήσει ο υπουργός Οικονομικών ας μην την κάνει δεκτή. Εμείς ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία για να αποφασίσει η ίδια η Βουλή, ας καταλάβουν κάποιοι ότι στη Βουλή κουμάντο κάνουν οι Βουλευτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου