Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση ειδών διατροφής, ατομικής υγιεινής και χαρτικών για κοινωνικές δομές

Στη συγκέντρωση ειδών διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης), ατομικής υγιεινής και χαρτικών, που θα διατεθούν ενόψει των Χριστουγέννων σε κοινωνικές δομές της περιοχής (Κέντρα Παιδικής Μέριμνας, Οίκους Ευγηρίας, Θεραπευτήρια Χρονίως Πασχόντων, Ξενώνες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, Ενορίες, Κοινωνικά Παντοπωλεία κ.α.), προχωρά η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου τροφίμων, πολυκαταστήματα, super market, σχολικές μονάδες, συλλόγους, αδελφότητες, ενώσεις, σωματεία, εθελοντικές οργανώσεις, καθώς και σε μεμονωμένους πολίτες. 
Στο μήνυμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας για την πρωτοβουλία τονίζεται πως «ακόμη και μια μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη». 
Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, μπορούν να παραδίδουν τα παραπάνω είδη στο γρ. 128 της Περιφέρειας ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2651087128 και 2651087129.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου