Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο 47χρονος στη Λίμνη Πωγωνίου Ιωαννίνων με 71 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (23.10.2012) το μεσημέρι στη Λίμνη Πωγωνίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη) και οπλοκατοχή. 
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη Λίμνη Πωγωνίου Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο και ακινητοποίησαν για έλεγχο. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 47χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -70- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -71.905- γραμμαρίων. 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 47χρονου στα Ιωάννινα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ξιφολόγχη παλαιού τύπου και το χρηματικό ποσό των (2.410) ευρώ. 
Επίσης, στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου