Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αντ. Μπέζας: «Να σπάσουμε τα δεσμά της υπερχρέωσης και της υπανάπτυξης και να έλθουν καλύτερες μέρες».

Το στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βουλιαράτι Αργυροκάστρου, επισκέφθηκε το Σάββατο 27.10. 2012 ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, συνοδεύοντας το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και συμμετέχοντας σε εκδήλωση απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες έλληνες στρατιώτες του 1940. 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, συναντήθηκαν με στελέχη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και συζήτησαν μαζί τους θέματα που αφορούν τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, όπως το καθεστώς των χορηγούμενων συντάξεων και η απονομή της ελληνικής ιθαγένειας. 
Ο κ. Μπέζας παρέστη σήμερα στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και παρακολούθησε τη δοξολογία και τη μαθητική παρέλαση. 
Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Τιμούμε τη μνήμη όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στο Έπος του ‘40 για τα ιδανικά της πατρίδας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Αντλούμε διδάγματα από τους αγώνες και τις θυσίες τους. Η Ελλάδα, όπως και τότε, μπορεί να τα καταφέρει. Ο πόλεμος τώρα είναι διαφορετικός. Με ενότητα, με συναίνεση και με πίστη, θα νικήσουμε και σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας. Για να σπάσουμε τα δεσμά της υπερχρέωσης και της υπανάπτυξης και να έλθουν καλύτερες μέρες για όλους μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου