Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δύσκολος αντίπαλος ο Σαμαράς

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί πόλωση, γιατί πιστεύει ότι δημοκοπικά του βγαίνει, όμως ο Σαμαράς είναι δύσκολος αντίπαλος.. και το αποδεικνύει!!
Όλο και σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά «ακροδεξιό» και την Νέα Δημοκρατία να ανταπαντά πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει δυσφορία».
Για την ακρίβεια, σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό, πως «δεν έχει πει ποτέ αλήθεια και προσπαθεί να επιβάλει με τη βία, την καταστολή, τον πολιτικό τσαμπουκά και την παραβίαση των νόμων, το δόγμα της μηδενικής ανοχής».
Παράλληλα, τον χαρακτήρισε «ακροδεξιάς ιδεολογίας», που «εφαρμόζει την πιο καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες».
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, και στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Έχει προκαλέσει δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ η σοβαρή και σθεναρή αντιμετώπιση της κρίσης από τον Αντώνη Σαμαρά», αποκαλώντας παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού και εσωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου