Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παρέμβαση Όλγας Γεροβασίλη στην ανοιχτή σύσκεψη για το Νοσοκομείο Άρτας


Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Όλγα Γεροβασίλη, ανταποκρινόμενη στο δημόσιο κάλεσμα του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κ.Υ, για ανοιχτή σύσκεψη όλων των φορέων, συλλόγων και πολιτών της Άρτας, σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, έστειλε το επισυναπτόμενο μήνυμα. 
Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε πως, μετά τις συνεχείς καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων σε Νυκτερινά, Κυριακές, Αργίες του προσωπικού των Νοσοκομείων αλλά και των εφημεριών των Γιατρών, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κατέθεσε δύο τροπολογίες στο σχέδιο νόμου Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών, με τις οποίες αντιμετωπίζονται τα παρακάτω ζητήματα:
1. Η πρώτη τροπολογία αφορά το σύστημα καταβολής των δεδουλευμένων και δίνει λύση στα διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια που προκύπτουν και εμποδίζουν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
 2. Η δεύτερη τροπολογία αφορά την αποπληρωμή δεδουλευμένων
προηγούμενων μηνών που έγιναν καθ' υπέρβαση των πιστώσεων.
 Η στάση της συγκυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών της ομάδων θα δείξει εάν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που επικαλείται αποτελούν πρόσχημα ή εάν θέλουν πραγματικά να δοθεί τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο της απλήρωτης εργασίας στα δημόσια Νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου