Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σαμαράς προς ΔΑΠ: "Η νίκη σας είναι νίκη ιδεών για όλη την παράταξη".


Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Στην είσοδο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της νεολαίας Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο Σαμαράς αξίζει να σημειωθεί ότι πήγε στα γραφεία της οργάνωσης προκειμένου να συγχαρεί τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη μεγάλη της νίκη στις φετινές εκλογές εντελώς μόνος του, κάτι που έχει την σημειολογία του.
Απευθυνόμενος στους νεολαίους τους είπε πως: "Δεν χωράει το χτες στο δικό σας αύριο. Η νίκη σας είναι νίκη ιδεών για όλη την παράταξη".
Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη. Οι νεολαίοι είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη αφίσα, όπου περιλαμβάνονταν όλοι οι σταθμοί του πρωθυπουργού σε σχέση με την νεολαία. Η ομιλία του στην πρόταση Παιδείας, στο "Επιχειρώ" και στην εκδήλωση για την βία, στο μουσείο της Ακρόπολης, μαζί με φωτογραφικά στιγιμιότυπα. 
 Το σλόγκαν στο κάτω μέρος της αφίσας έγραφε "πρωτοπόρος είναι αυτός που στέκεται όρθιος όταν οι άλλοι πέφτουν", που είναι απόσπασμα από ομιλία του ίδιου του Σαμαρά στην νεολαία.
 'Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο Σαμαράς στάθηκε πάνω από την αφίσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση, συζητώντας το κάθε βήμα με τον πρόεδρο της οργάνωσης Α. Παπαμιμίκο και τα υπόλοιπα μέλη του Ε.Γ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου