Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, επισκέπτεται από σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2013 την Κίνα, στο πλαίσιο της διάσκεψης του 4th China – Europe high-level political parties Forum. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα πραγματοποιήσει, επίσης, σειρά συναντήσεων και επαφών με στελέχη της Κινεζικής κυβέρνησης και εκπροσώπους μεγάλων Κινεζικών επιχειρήσεων.    
Σήμερα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συναντάται στη Σαγκάη με τον πρόεδρο της China Shipping (Group) Company κ. Li Shaote. 
Αύριο, ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στο Suzhou για την έναρξη του 4th China – Europe high-level political parties Forum, στο οποίο θα μιλήσει την Τρίτη 23 Απριλίου, ενώ την ίδια ημέρα, θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό του διεθνούς τμήματος του Communist Party China κ. Li Jianjun. 
Την Τετάρτη 24 Απριλίου, ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στο Πεκίνο και θα συναντηθεί  με τον αντιπρόεδρο της China Development Bank κ. Yuanli. 
Την Πέμπτη 25 Απριλίου, θα έχει επαφές με τον αναπληρωτή διευθυντή
του Κινεζικού υπουργείου Πολιτισμού, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ομίλου Cosco Capt. Wei.
Τέλος, την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με εκπρόσωπο του Πολιτικού Γραφείου του CPC.
Τον κ. Κεφαλογιάννη συνοδεύει ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Σμυρλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου