Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Με πρωτοβουλία Σαμαρά εργασία σε χίλιες οικογένειες


Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά και της Κυβέρνησης να κάνουν αποδεκτή την τροπολογία με την οποία τα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα επαναλειτουργήσουν και θα ξαναδώσουν ψωμί σε 1000 οικογένειες εξέφρασε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας στον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.
 Η συνάντηση στην οποία παρέστη και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος διεξήχθη στη Βουλή με τομ Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων Θ.Δανούση να εκφράζει τις ευχαριστίες του στην κυβέρνηση εκ μέρους 1000 οικογενειών για την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και του κ. Μπαλτάκου να λύσουν το γόρδιο δεσμό για τα ναυπηγεία Ελευσίνας.
 "Μια μονάδα εξαθλιωμένη θα γίνει η ατμομηχανή της χώρας. Εξαρτάται και από εμάς τους εργαζόμενους να στηρίξουμε την προσπάθεια και καλούμε και τους έλληνες εφοπλιστές να στηρίξουν από την πλευρά τους την προσπάθεια αυτή" είπε
ο κ. Δανούσης χαρακτηριστικα. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Π.Παναγιωτόπουλος δήλωσε από του βήματος της Βουλής ότι προσπάθειά της κυβέρνησης είναι η ίδια πρωτοβουλία να υπάρξει και για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Για μια ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε μικροκομματικές σκοπιμότητες και δεν στήριξε την τροπολογία για τν οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου