Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Θετικά σημάδια για ανεργία και επενδύσεις – Σαμαράς: Φάνηκαν οι πρώτες ενδείξεις, ακόμα πιο θετικές οι προοπτικές, αλλάζει το κλίμα »


Μ ε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην κυβέρνηση εκτιμούν πως κλείνει ένα ακόμα μεγάλο και ουσιαστικό κεφάλαιο στην πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση. ΟΙ ριζικές αλλαγές που προβλέπονται έτσι ώστε το Δημόσιο να γίνει πιο λειτουργικό και να επικρατήσει αξιοκρατία , αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τις συνολικές αλλαγές που θέλει να προωθήσει ο Αντώνης σαμαράς στη χώρα, έχοντας ως βασικό του στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, που σήμερα βιώνουν πολύ δύσκολες συνθήκες. Άμεση προτεραιότητα  για τον πρωθυπουργό, είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των κ. κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη και Βρούτση εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ακόμα χρειάζεται πολύ δουλειά. Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός θέλησε να στείλει το μήνυμα της
αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας μία ημέρα πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και την ώρα που συνεχίζονται οι ενδοκυβερνητικές τριβές με αφορμή τη στάση του Ευ. Βενιζέλου όσο αφορά το φόρο στην εστίαση. Ο Αν. Σαμαράς αναφέρθηκε στα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τα οποία για πρώτη φορά τόσο τον Μάρτιο όσο και τον Απρίλιο, σε όλη τη χώρα, ο αριθμός των προσλήψεων ήταν μεγαλύτερος από αυτός των απολύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου