Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Σάκης Ιωαννίδης, υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ:"Μ΄ ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξης"


Με τις φοιτητικές εκλογές να αποτελούν πλέον παρελθόν και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να πετυχαίνει μία μεγάλη πολιτική νίκη στην πλέον δύσκολη πολιτική συγκυρία, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ, την Κυριακή 26 Μαΐου.
 Όπως πιθανώς να γνωρίζετε, ήδη από την Τρίτη 10 Απριλίου κατέθεσα στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τον αναγκαίο αριθμό υπογραφών που ορίζει το καταστατικό, προκειμένου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου στην οργάνωσή μας. 
Όπως ενημερώθηκα, κατατέθηκε και δεύτερη υποψηφιότητα, αυτή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργου Ασημακόπουλου. Δεδομένων των παρατυπιών που σημειώθηκαν κατά την κατάθεση της εν λόγω υποψηφιότητας, θα μπορούσα να εγείρω ένσταση κατά της εγκυρότητάς της. Ωστόσο, θεωρώ ότι προέχει η διατήρηση της ενότητας και η πραγματοποίηση των ανοιχτών – μαζικών, εκλογικών διαδικασιών, σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ. 
Γι’ αυτό, ο ανθυποψήφιoς μου και εγώ, έχουμε την υποχρέωση να σεβαστούμε το κύρος της οργάνωσης και να λειτουργήσουμε με βάση τις αρχές και τις αξίες της, με μοναδικό στόχο τη συνέχιση της κυριαρχίας τους σε όλη την ελληνική κοινωνία. 
Για τους παραπάνω λόγους, καλώ κάθε πλευρά σε έναν καθαρό και δίκαιο αγώνα με στόχο η 26η Μαΐου να αποτελέσει το άνοιγμα μίας νέας εποχής στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Η γενιά μας άλλωστε, έχει ανάγκη από μάχες και προσωπικά είμαι διατεθειμένος να τις δώσω
ως ένας από τους χιλιάδες Οννεδίτες και Οννεδίτισες σε όλη την Ελλάδα, που αποφάσισαν πως τώρα είναι η δική μας στιγμή. Η στιγμή της δικής μας γενιάς.

Με εκτίμηση,
 Σάκης Ιωαννίδης
Υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου