Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Κάνει πρόβες η Ασημακοπούλου λίγο πριν ξεκινήσει την ενημέρωση των δημοσιογράφων


Από ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας, πέρασαν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά"μεταξύ των οποίων οι Κώστας Γκιουλέκας, Διονύσης Σταμενίτης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 
 Τους «μαθητευόμενους» ανέλαβε να εκπαιδεύσει η έμπειρη δημοσιογράφος και διευθύντρια του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής, Μαριάνα Πυργιώτη, που είναι «δασκάλα» σε θέματα επικοινωνίας, διαχείρισης της δημοσιότητας και σωστής προβολής της εικόνας τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι «μαθητές» βουλευτές στήθηκαν με τη σειρά μπροστά σε μια κάμερα, έπεσαν τα φώτα πάνω τους και άρχισε το παιχνίδι.
 Κάποιοι τα κατάφεραν, όπως ο έμπειρος πολιτικός Μ. Βαρβιτσιώτης, κάποιοι άλλοι έσπασαν μπροστά στην πίεση και στην έκθεση που δημιουργεί ο φακός. Το δεύτερο στάδιο των σεμιναρίων περιελάμβανε και ψυχολογικά τεστ, αλλά και τεστ προσωπικότητας, που έπρεπε να περάσουν οι βουλευτές και να απαντήσουν... 
 Σημειώνεται ότι εντατικά μαθήματα επικοινωνίας ξεκίνησε από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ώστε να ξεκινήσει σύντομα τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου